barion

Babafülbevalót keresztelőre?

Blog Kategóriák Ékszerek alkalmakra,
Linkfelhő fülbevaló, keresztelőre,
Babafülbevalót keresztelőre?

Milyen fülbevalót érdemes keresztelőre vinni/venni?

Maradjunk az eredetei példánál, nyilván keresztelőre nem vihetünk bizsu ékszert, nem illik és sokszor a gyerek allergiás is lehet a bizsura, ezért ezt az ötletet vessük el mihamarabb. Ha nyakláncot, vagy karkötőt szeretnénk venni, azt csak később tudja hordani a kislány, ezért ha valami olyasmivel szeretnénk előrukkolni, mait születésétől kezdve hordhat, akkor csakis az arany vagy ezüst fülbevalók juthatnak az eszünkbe.

Számtalan arany és ezüst fülbevaló kapható manapság már keresztelőre, de az egyik legbiztonságosabb fülbevalók a Magyarországon csak nálunk kapható, eredeti, amerikai csavaros aranyfülbevalók keresztelőre. A biztonsági fokozatot az amerikai biztonsági tesztek is igazolják. A csavaros fülbevaló - ha jól csavarjuk be - nem esik ki a pici füléből, mint a hagyományos stift fülbevalók és már születésétől fogva hordhatja a baba.

Milyen csavaros fülbevalókat kínál webáruházunk?

14 karátos fehérarany és 14 karátos sárga arany fülbevalóink gyönyörű díszdobozban és ajándék dísztasakban küldjük, így remek ajándék keresztelőre.

Nézd meg milyen szépek a fehérarany fülbevalóink ITT, vagy a hagyományos sárga aranyból készült csavaros fülbevalóinkat ITT tudod megnézni.


SzerzőTímea 2022/10/10  Hagyj üzenetet!
Tímea
Tímea Stettner Tímea vagyok, a Te gyerek ékszer kalauzod. Mint édesanya számtalan ékszert kipróbáltam mielőtt rátaláltam a csodás ékszereinkre. Kérdezz bátran tőlem, a legjobb tudásom és tapasztalatom szerint fogok válaszolni.

Megjegyzés

Válasz